Ultimele Știri

Iohannis pune angajații să ude florile. Costurile Administrației Prezidențiale sunt de două milioane de lei

klaus carmen iohannis

Președintele Klaus Iohannis vrea să schimbe imaginea curții Palatului Cotroceni. Față de fostul șef de stat, Traian Băsescu, Iohannis are preocupări multiple. Administrația Prezidențială va cheltui două milioane de lei pe un sistem performant de irigații, care să ude florile și copacii. 

În acest sens, Administraţia Prezidenţială a lansat pe SEAP o cerere de ofertă pentru lucrări de execuţie a unui sistem de irigaţie a vegetaţiei din Parcul Palatului Cotroceni. După ce Ministerul Transporturillor a anunțat că Iohannis va avea avion prezidențial, acum atenția la Cotroceni se îndreaptă și spre spațiul verde din curtea proprie.

Valoarea estimată a contractului este de 2.396.638.83 lei fără tva, compusă din: 2256322.69 lei fără tva – Cheltuieli pentru investiţia de bază, 27500 lei fără tva – Organizare de şantier, 112816.13 lei fără tva – Cheltuieli diverse şi neprevăzute Valoarea aferentă cheltuielilor pentru diverse şi neprevăzute va acoperi, după caz, cheltuieli cu lucrări care pot fi incidente pe parcursul derulării contractului, cheltuieli rezultate în urma modificărilor de soluţii tehnice, cheltuieli suplimentare de lucrări, utilaje sau dotări ce se impun pe parcursul derularii investiţiei, precum şi cheltuielile de conservare pe parcursul întreruperii execuţiei din cauze independente de autoritatea contractantă

Comunicatul Administrației Prezidențiale 

Amuzant este că termenul limită  fixat pentru depunerea ofertelor este chiar Ziua Păcălelii, 1 aprilie!

3

4

5

DAP_3290-1024x682

DAP_3493-1024x682

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*