Ultimele Știri

Iohannis, la Bilanțul DNA: Recuperarea prejudiciilor, un subiect extrem de important. Vinovaţii nu trebuie să se bucure de bunurile furate

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la prezentarea bilanţului DNA, că recuperarea prejudiciilor produse statului prin fapte de corupţie rămâne un subiect extrem de important, precizând că cei care au fost găsiţi vinovaţi nu trebuie să se mai bucure de bunurile şi banii furaţi.

”Lupta DNA împotriva marii corupţii duce la bunăstare socială, lucru care se va reflecta în primul rând în buzunarele cetăţenilor. Din acest punct de vedere, un subiect extrem de important rămâne cel al recuperării prejudiciilor produse statului prin fapte de corupţie comise de persoane pentru care s-a stabilit vinovăţia, prin decizie judecătorească definitivă”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele a sfătuit instituţiile cu atribuţii în domeniul recuperării prejudiciilor să aibă o activitate susţinută, deoarece cetăţenii au mari aşteptări în acest domeniu.

”O societate în care lupta anticorupţie este eficientă este una în care cei care au fost găsiţi vinovaţi nu se mai bucură în continuare de banii sau bunurile dobândite prin încălcarea legii”, a conchis şeful statului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*