Ultimele Știri

Iohannis îl ironizează pe Antonescu. De ce? Vrea un Crin activ

„Crin Antonescu a avut o perioadă foarte dificilă. Sper să mă susţină când vine din concediu”. Cine a făcut această declaraţie? Nimeni altul decât prezidenţiabilul Alianţei Creştin Liberale, preşedintele PNL Klaus Iohannis. Dar de unde vin toate aceste ironii la adresa fostului şef al liberalilor, Crin Antonescu? S-a tot vorbit în diverse cercuri politice dar şi publice că atât Antonescu, într-o primă fază, cât şi Iohannis sunt apropiaţi ai  preşedintelui Traian Băsescu.

Dacă fostul președinte PNL a ieșit deocamdată de pe scena politică, Iohannis este extrem de activ după ce a fost anunțat de ACL ca și candidat în cursa pentru Cotroceni. Și ironiile sunt îndreptate către Antonescu,  tocmai a scoate în evidență o idee simplă…că fără el, chiar nu se poate. Deci Iohannis face glume la adresa lui Crin, însă îi cere practic acestuia să revină în forță în viața politică și să-l sprijine. Concluzia este simplă. Klaus vrea un Crin activ care să-i fie alături în campania pentru alegerile prezidențiale.

hhhhhCrin Antonescu a avut o perioadă foarte dificilă. Sper să mă susţină când vine din concediuCiteste mai mult: adev.ro/nb9nos

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*