Ultimele Știri

Iohannis: Îi poftesc de urgenţă în faţa microfoanelor pe Ponta şi Oprea să dea lămuriri

Klaus Iohannis

Președintele României Klaus Iohannis, a declarat la Arad că este ”inadmisibil” ca șefii Guvernului să nu aibă o luare de poziție în cazul polițistului Bogdan Gigină,  și îi invită ”de urgenţă în faţa microfoanelor pe domnii Ponta şi Oprea să dea lămuriri”.

”În legătură cu acest eveniment, am un singur comentariu de făcut: iată, suntem în cea de-a cincea zi şi nu avem o luare de poziţie oficială din partea Guvernului, aşa ceva este inadmisibil. Opinia publică aşteaptă lămuriri şi îi poftesc de urgenţă în faţa microfoanelor pe domnii Ponta şi Oprea să dea aceste lămuriri, şi nu mă refer aici la partea penală a accidentului în care, din nefericire, a murit un poliţist care a fost în timpul serviciului, ci mă refer la latura politică şi la lămuriri de ordin general”, a declarat şeful statului.

Președintele a fost întrebat dacă a discutat cu vicepremierul Oprea, însă jurnaliștii au primit răspuns sec: ”Ne-am lămurit, mulţumesc!”

Presa Liberă reamintește faptul că Ministerul Afacerilor Interne a transmis că nu poate face declarații despre cazul polițistului Bogdan Gigină, deoarece ar încălcă legea. Conform legilor țării acest lucru este total fals și se încearcă inducerea în eroare a opiniei publice. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*