Ultimele Știri

Iohannis: Gazele de șist sunt o problemă?

klaus iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a deschis subiectul pe problema gazelor de șist, joi seara, în interviul acordat Realitatea TV și afirmă că datorită scăderii prețului petrolului acestea nu ar mai fi rentabile în zona noastră.

“În ce privește gazele de șist, deja am impresia că problema se rezolvă aproape de la sine, datorită scăderii prețului hidrocarburilor, în esență, a petrolului. Lucrurile s-au schimbat radical și deja exploatarea gazelor de șist, cel puțin în zona noastră, nu cred că mai este în zona rentabilității.”, a declarat Klaus Iohannis.

Fără să își dea seama, presedintele s-a referit la gazele de șist ca la o problemă. Tot președintele continuă spunând că problema este în curs de rezolvare pentru că pretul petrolului este prea mic și, din cauza tehnologiei prea costisitoare pentru extragerea gazelor de șist, companiile nu mai găsesc rentabilă explorarea si exploatarea lor.

Dr. George Epurescu, presedintele Asociatiei Romania Fara Ei, susținătoarea Taberei de Rezistență de la Pungești și apărătoarea sătenilor în instanță împotriva abuzurilor Jandarmeriei ne-a declarat că nu se aștepta la o asemenea declarație din partea președintelui, ”dar gura păcătosului, adevăr grăiește.”

După ce l-a numit consilier pe cel mai feroce susținător al exploatării gazelor de șist, Răzvan Ungureanu, încălcând practic separația puterilor în stat, să ne așteptăm la o susținere a intereselor companiilor. Președintele mimează îngrijorarea față de cetățeni, aceștia i-au fost utili doar la alegeri, acum i-a uitat.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Iohannis: Gazele de șist sunt o problemă?

  1. Ahahahahaha.. „După ce l-a numit consilier pe cel mai feroce susținător al exploatării gazelor de șist, Răzvan Ungureanu, încălcând practic separația puterilor în stat” Da, adevarul e ca MRU e o putere in stat. E de fapt chiar a patra putere. El e, alesul :)))
    „Președintele mimează îngrijorarea față de cetățeni, aceștia i-au fost utili doar la alegeri, acum i-a uitat.” Da de unde stii tu ca mimeaza? Mancati cacat.

  2. Gazele de sist nu, nu sunt o problema. Dar explorarea si exploatarea lor este o problema majora.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*