Ultimele Știri

Iohannis, declarații cu privire la profesorii din România: Dascălii sunt prost pregătiţi

klaus

Președintele Klaus Iohannis face noi declarații cu privire la profesorii din România. Acesta spune că dascălii sunt prost pregătiți și sunt jigniți.

Iohannis pledează pentru mărirea salariilor profesorilor și declară că ”o societate care își respectă dascălii nu-i lasă să trăiască în pragul sărăciei”.

Dascălii sunt prost pregătiţi şi de multe ori jigniţi, dar aşteptăm ca şcoala să fie extrem de performantă. Sistemul educaţional le dă această posibilitate, îi pregăteşte destul de bine în specialitate, destul de prost în zona psihopedagogică şi a practicii. Dar ei se descurcă. Ajung în societate şi găsesc că acolo nu e aşa cum şi-au dorit. Dascălul nu este privit ca o verigă importantă a societăţii. Cea mai banală şi clara dovadă este nivelul salarizarii. O societate care îşi respectă dascalii nu-i lasă să trăiască la pragul sărăciei”, a declarat președintele, la Timișoara.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Iohannis, declarații cu privire la profesorii din România: Dascălii sunt prost pregătiţi

  1. Oare s-a inclus si el in cele declarate?

  2. Și dascălii s-au adaptat tranziției, corupției, mizeriei, jignirilor, precum buruienile printre mărăcini. S-ar dori trandafiri printre spini dar o floare înflorește dacă e îngrijită, prețuită, iubită.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*