Ultimele Știri

Iohannis, către studenţi: Intraţi, vă rog, în partide! Cum vreţi să dispară dinozaurii cu discursuri retrograde? Fac umbră mare, micşoraţi-o

iohannis

Preşedintele României, Klaus Iohannis, le-a recomandat studenţilor să se implice în politică pentru că altfel nu vor dispărea „acei dinozauri cu discursuri retrograde”.

„Eu cred că aveţi, studenţii, câteva instrumente nemaipomenit de puternice. Când îi ascultaţi pe politicieni, toţi – şi eu am făcut-o, o să se refere la tineri şi la studenţi: ei sunt viitorul, evident. Dar acest viitor trebuie să capete o voce şi, ca atare, faceţi-vă auziţi, protestaţi, dacă nu sunteţi băgaţi în seamă. Dacă nu voi, cine să protesteze? Veniţi cu soluţii, este foarte important”, a afirmat Klaus Iohannis într-o dezbatere la Universitatea de Vest din Timişoara.

Klaus Iohannis i-a rugat pe studenţi să intre în politică.

„Ar fi păcat, ar fi o greşeală fundamentală, dacă studenţii persoane fizice n-ar avea opţiune politică. Trebuie să gândiţi politic, nu în universitate, în societate. Şi-atunci, implicaţi-vă! Implicaţi-vă în organizaţiile neguvernamentale, în organizaţii studenţeşti şi intraţi, vă rog, în partide. Cum vreţi să dispară acei dinozauri cu discursuri retrograde, dacă nu vine nimeni din urmă? Ei ocupă un loc mare, fac o umbră mare, micşoraţi-o!”, a mai spus Iohannis.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Iohannis, către studenţi: Intraţi, vă rog, în partide! Cum vreţi să dispară dinozaurii cu discursuri retrograde? Fac umbră mare, micşoraţi-o

  1. Si cum ar trebui sa intram in partide?

  2. Se pare ca KLA nu stie ce vrea cu adevarat : sustinator al „TEHNOCRATLOR” INDEAMNA STUDENTII (viitori intelectuali) SA INTRE IN PARTIDE, pentru a conduce ce : o Romanikk pe care si el O DARAMA, DARUIND-O PE TAVA STRAINILOR ?

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*