Ultimele Știri

Iohannis: ”Este condus din umbră de baroni” – Ponta: ”Eu, spre deosebire de lozinci, am făcut lucruri”

Victor Ponta a declarat despre contracandidatul său că  este  un politician abil pentru modul în care l-a dat jos pe Crin Antonescu și i-a transmis candidatului ACL, că spre deosebire de acesta el a făcut lucruri și nu vine cu lozinci. Klaus Iohannis spune despre contracandidatul său că este tânăr și a dezamăgit, fiind o persoană cu mentalități învechite, condusă din umbră de baroni.

Victor Ponta: Este un politician abil, modul în care l-a dat jos pe domnul Antonescu. Este un primar bun. Întrebarea mea este: domnul Băsescu a fost un primar bun?

Klaus Iohannis: Contracandidatul meu are abilitatea de a vorbi orice, oricât, indiferent că nu ştie despre ce e vorba. O altă calitate pe care am spus-o este că domnul Ponta este tânăr, a dezamăgit, este o persoană cu mentalităţi învechite, condus din umbră de baroni.

Candidații au fost întrebați despre numărul potrivit de parlamentari și ce tip de Parlament trebuie să aibă România, unicameral sau bicameral. 

Klaus Iohannis: Putem să constatăm că avem un Parlament prea mare. După părerea mea, România are nevoie de un Parlament mai mic, trebuie schimbată legislaţia privind accesul în Parlament. După părerea mea, Parlamentul trebuie să fie bicameral.

Victor Ponta: Eu, spre deosebire de lozinci, am făcut lucruri. Am depus, împreună cu Crin Antonescu, o iniţiativă a unui Parlament cu 300 de parlamentari. Domnul Blaga, Ungureanu au intrat de pe locurile 2-3. Dacă le spuneţi mâine că lucrul acesta nu este corect…

Klaus Iohannis: Haideţi să convocăm Parlamentul mâine şi putem rezolva asta imediat ce picăm legea amnistiei şi graţierii. Toţi vrem un Parlament mai suplu, haideţi să ne apucăm de treabă.

Victor Ponta: Să spuneţi că mâine putem vota o lege privind structura Parlamentului este de neconceput. Sunteţi total nepregătit.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*