Ultimele Știri

Ioana Petrescu, sigură pe funcția sa de ministru de Finanțe: ”Eu sunt aici să-mi fac treaba până la capăt şi vom continua să definitivăm rectificarea bugetară”

Ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, a fost întrebată de mai mulți jurnaliști dacă își face griji că ar putea fi remaniată. Aceasta  a răspuns că în mod categoric nu se va întâmpla acest lucru și că își va continua atribuțiile pe care le are în prezent, una dintre acestea fiind rectificarea bugetului.

Întrebată dacă și-a făcut griji în privința unei posibile remanieri, actualul ministru de Finanțe a răspuns: „Nu, cu siguranţă nu, eu sunt aici să-mi fac treaba până la capăt şi vom continua să definitivăm rectificarea bugetară, să definitivăm bugetul pentru anul viitor şi, cum am spus, ne vedem de treabă în continuare”.

Premierul Victor Ponta i-a calmat pe miniștrii, în ședința de guvern, în legătură cu schimbările ce vor avea loc printre membrii Cabinetului, aigurându-i că încă nu s-a decis nimic în acest sens: „Staţi liniştiţi, nu s-a hotărât absolut nimic în privinţa unui nume sau a unui portofoliu. Singurul lucru pe care vi-l pot spune e că va exista o restructurare a Guvernului, având în vedere că va veni şi PLR. Dacă pe undeva apare vreun nume sau altul, gândiţi-vă că poate aveţi un <<prieten>> care vă vrea răul”, le-a spus premierul miniștrilor.

Cu toate că Ioana Petrescu este sigură pe funcția sa, atât ea cât și Remus Pricopie (Educaţie) şi Constantin Niță (Economie), se află printre cei care ar putea fi remaniați de premierul Victor Ponta, din viitorul Cabinet urmând să nu mai facă parte nici din majoritatea miniştrilor delegaţi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*