Ultimele Știri

Ioana Petrescu face deliciul presei cu noi declaraţii: „Nu e treaba Guvernului să creeze locuri de muncă”

Ministrul Finanţelor Ioana Petrescu ne luminează cu noi declaraţii care au stârnit deliciul presei. Aceasta a declarat, în plenul Camerei, la dezbaterea moţiunii simple a ACL, că nu crede că este treaba Guvernului să creeze locuri de muncă, ea apreciind că treaba Executivului e să creeze un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de muncă.

„Eu nu cred că este treaba Guvernului să creeze locuri de muncă. Eu cred că treaba noastră este să creăm un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de muncă şi încurajarea ocupării în mediul privat. Iar Guvernul din care fac parte face exact acest lucru”, a spus Ioana Petrescu, în plenul Camerei, unde are loc dezbaterea moţiunii simple a ACL intitulată „Ministerul MTO-minciună, taxare, oprirea economiei”.

„Ambele măsuri privind reducerea poverii fiscale pe muncă şi scutirea de la plată a profitului reinvestit vor avea impact benefic asupra creării de noi locuri muncă, încurajarea angajărilor, oficializării angajărilor din economia nedeclarată sau subdeclarată”, a susţinut Ioana Petrescu.

PNL şi PDL au depus, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă intitulată „Ministerul MTO – minciună, taxare, oprirea economiei”. Moţiunea a fost semnată de 108 deputaţi PNL şi PDL.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*