Ultimele Știri

Ioan Rus a demisionat în urma declarațiilor jignitoare la adresa românilor din diaspora

rus

Ministrul Transporturilor Ioan Rus membru al Guvernului Ponta 4 și-a dat demisa în urma declarațiilor jignitoare la adresa românilor din diaspora. 

Premierul Victor Ponta a făcut anunţul pe Facebook. „Regret situaţia generată de declaraţiile dlui Ioan Rus! Acesta şi-a asumat răspunderea şi mi-a prezentat demisia din funcţia de ministru! Am acceptat demisia şi săptămâna viitoare vom discuta despre înlocuitorul la acest portofoliu!”, a scris Ponta pe pagina de socializare. 

”România are trei milioane de oameni, să zicem, din forţa activă, în acest moment, în occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia, copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus, miercuri seară, la o emisiune a postului Digi 24.

Fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus și-a cerut scuze pentru afirmațiile făcute și a precizat că a vrut să facă ‘referire la destrămarea familiilor şi la copiii lăsaţi în grija bunicilor ori a altor rude, ca urmare a faptului că părinţii lor au plecat să muncească în alte ţări în speranţa de a-şi construi un trai mai bun.’

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*