Ultimele Știri

Ioan Oltean, acuzat de Diacomatu în dosarul BICA

Deputatul PDL, Ioan Oltean,  a fost menționat de  către fostul liberal Sergiu Diacomatu în dosarul retrocedărilor ilegale de la ANRP, dosar în care este anchetată Alina Bica și Crinuța Dumitrean.

Numele lui Ioan Oltean apare în mărturia lui Sergiu Ionuț Diacomatu, fost șef al filialei PNL Sector 1, la rândul său urmărit penal pentru abuz în serviciu în dosarul BICA.

Diacomatu a declarat pentru anchetatori că Ioan Oltean era de fapt omul care se afla în spatele fostului președinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), Crinuța Dumitrean, și că a sprijinit-o pe aceasta în toată perioada în care a fost șefă.

Informațiile apar în denunțurile și motivarea arestarii fostei șefe a Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), Crinuța Dumitrean. Înalta Curte de Casație de Justiție judecă vineri și contestația la arestarea preventivă în cazul Crinuței Dumitrean. Fosta șefă ANRP dorește să fie cercetată în stare de libertate. Crinuța Dumitrean a ocupat funcția de șef al ANRP în perioada 2009-2011, fiind propusă de PDL și era cunoscută ca apropiata liderului filialei Bistrița Năsăud, Ioan Oltean.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*