Ioan Niculae este eliberat condiționat

Tribunalul Dâmbovița a decis, vineri, eliberarea condiționată a lui Ioan Niculae. Acesta a susținut în fața judecătorilor că a muncit în închisoare și că nu a creat probleme, iar avocatul acestuia a susținut că a îndeplinit fracția de executare a pedepsei și că a dat dovezi temeinice de îndreptare, conform Agerpres.

Ioan Niculae a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la doi ani și șase luni de închisoare în dosarul „Mită la PSD”, pe 2 aprilie 2015.

”În temeiul disp. art. 425 1 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală, respinge ca nefondată contestația formulată de către Ministerul Public — Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție-Direcția Națională Anticorupție—Serviciul Teritorial Ploiești, împotriva sentinței penale nr. 974/27.05.2016 pronunțată de către Judecătoria Găești în dosarul nr. 2522/232/2016, intimat-condamnat fiind Niculae Ioan, aflat în Penitenciarul Găești. În temeiul disp. art. 275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat cu procesul penal rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în ședința publică din 15.07.2016”, este soluția pe scurt a Tribunalului Dâmbovița.

Gheorghe Bunea Stancu și omul de afaceri Ioan Niculae, au fost trimiși în judecată, pe 11 ianurie 2012, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale a candidatului PSD la alegerile prezidențiale din 2009, Mircea Geoană.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *