Ultimele Știri

Ioan Gyuri Pascu, condus pe ultimul drum de sute de persoane la Agnita

ioan_gyuri_pascu

Artistul Ioan Gyuri Pascu este inmormântat vineri, iar sute de persoane participă, în oraşul Agnita, judeţul Sibiu, la funeralii. În aplauzele oamenilor, trupul neînsufleţit al artistului a fost scos din capela evanghelică.

Sutele de persoane prezente în oraşul Agnita, judeţul Sibiu, au aplaudat minute în şir când trupul neînsufleţit al artistului a fost scos din capela evanghelică. Slujba de înmormântare este oficiată de patru preoţi, în cimitirul evanghelic din Agnita. Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloş şi primarul Capitalei, Gabriela Firea, au trimis coroane de flori. De asemenea, o coroană imensă de trandafiri a fost aşezată lângă sicriu şi de către colegii lui Ioan Gyuri Pascu de la Divertis.

gyuri-pascu1-4-1024x576

La funeralii participă, între alţii, Elena Cârstea şi solistul de muzică populară Marcel Părău. Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineaţă, la vârsta de 55 de ani, în urma unui stop cardiorespirator. Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae.

Pe lângă activitatea de la Divertis, unde a abordat în special satiră politică, a mai jucat în filme de lung metraj precum “O vară de neuitat” – în regia lui Lucian Pintilie şi în “Occident”– regizor Cristian Mungiu. A mai jucat în mai multe piese de teatru, precum “Take, Ianke şi Cadîr”, asigurând şi coloana sonoră pentru unele din ele.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*