Ioan Becali, la sediul DNA

  • Alexandra Rusu
  • 21 septembrie 2016
  • Justiție
Ioan Becali

Ioan Becali a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru audieri în dosarul lucrărilor ştiinţifice scrise de deţinuţi, conform Mediafax.

Săptămâna trecută, şi fostul fotbalist Gică Popescu a fost chemat la sediul DNA pentru a da declaraţii în calitate de martor în dosarul deschis în urma suspiciunilor de corupţie privind cărţile scrise de deţinuţi în închisoare. Pentru audieri în cadrul aceluiaşi caz a fost acum chemat şi fostul impresar Ioan Becali, fiind citat în calitate de martor.

La începutul acestui an, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie s-au sesizat în cazul lucrărilor scrise de deţinuţi cu privire la suspiciunea săvârşirii infracţiunii de favorizarea făptuitorului, în modalitatea ajutorului dat unor persoane condamnate pentru infractiuni de coruptie, în scopul de a scurta pedepsele aplicate de instanţele de judecată.

În martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni închisoare în dosarul transferurilor, alături de alţi reprezentanţi ai fotbalului romanesc, printre care Gică Popescu şi Mihai Stoica.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *