Ultimele Știri

Ioan Becali, la sediul DNA

Ioan Becali

Ioan Becali a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru audieri în dosarul lucrărilor ştiinţifice scrise de deţinuţi, conform Mediafax.

Săptămâna trecută, şi fostul fotbalist Gică Popescu a fost chemat la sediul DNA pentru a da declaraţii în calitate de martor în dosarul deschis în urma suspiciunilor de corupţie privind cărţile scrise de deţinuţi în închisoare. Pentru audieri în cadrul aceluiaşi caz a fost acum chemat şi fostul impresar Ioan Becali, fiind citat în calitate de martor.

La începutul acestui an, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie s-au sesizat în cazul lucrărilor scrise de deţinuţi cu privire la suspiciunea săvârşirii infracţiunii de favorizarea făptuitorului, în modalitatea ajutorului dat unor persoane condamnate pentru infractiuni de coruptie, în scopul de a scurta pedepsele aplicate de instanţele de judecată.

În martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni închisoare în dosarul transferurilor, alături de alţi reprezentanţi ai fotbalului romanesc, printre care Gică Popescu şi Mihai Stoica.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*