Ioan Becali, eliberat condiţionat

  • Alexandra Rusu
  • 14 septembrie 2016
  • Justiție
Ioan Becali

Tribunalul Ilfov a admis contestaţia lui Ioan Becali la decizia iniţială, urmând ca acesta să fie eliberat condiţionat, conform Mediafax.

Ioan Becali a fost adus, miercuri dimineaţa, la tribunalul Ilfov, iar după încheierea şedinţei a fost adus la Penitenciarul Poarta Alba, unde a aşteptat decizia instantei. Tribunalul Ilfov a decis eliberarea condiţionată a omului de afaceri, decizia fiind definitivă.

„Am sub sechestru un bloc, voi analiza cât le revine soţiei şi copiilor. Problema mea nu e că mă eliberaţi sau nu. Problema mea e de sănătate. Nu vreau să mor în penitenciar. Vreau să mor în braţele familiei. Am scris trei cărţi într-un an, nu în cinci zile ca alţii. Sunt cărţi scrise din viaţa mea. Am mare încredere în judecători. M-am comportat bine. Comisia cred că a observat comportamentul meu”, declara Ioan Becali în iulie, la Judecătoria Sectorului 4.

Ioan Becali a fost condamnat la peste 6 ani de închisoare, în martie 2014, în dosarul Transferurilor, fiind acuzat de efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate. Aceste acţiuni au produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în daună statului şi de peste 10 milioane de dolari în daună a patru cluburi de fotbal.

Omul de afaceri a efectuat 2 ani şi 6 luni din pedeapsă de 6 ani până să fie eliberat.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *