(INTERVIU EXCLUSIV) Piedone, palmă de la Clotilde Armand: „Nu pot să înțeleg astfel de oameni”

piedone

Candidatul USB la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, l-a criticat dur pe Cristian Popescu Piedone pentru intenția sa de a candida din nou. Clotilde susține că nu poate înțelege astfel de persoane și ia în considerare varianta în care fostul edil ar avea un orgoliu prea mare, care îi întunecă judecata.

Piedone este hotărât să intre în cursa pentru primăria de sector, în ciuda unei hotărâri definitive a instanței și a protestelor din partea Asociației Colectiv, care îl consideră responsabil pentru tragedia de la fosta fabrică Pionierul.

Reporter: Ce părere aveți despre candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4?

Clotilde Armand: „Nu înțeleg deloc cum funcționează aceste persoane. Nu simt nicio empatie, sunt foarte departe de ei și nu pot să-i înțeleg. Când mi se pune problema: ce credeți că va face omul cutare? Mă gândesc ce aș face eu și spun invers.

Nu înțeleg, când ai posibilitatea, ca primar, să faci multe lucruri să fii o persoană respectată, pentru că ai ocazia să dăruiești, ai ocazia să fii un contructor, ai ocazia să fii un erou. În loc să folosești această ocazie, ești un antierou. Nu, nu pot să înțeleg.

Faptul că vrea din nou să candideze, nu știu. Probabil că a făcut niște sondaje și a văzut că o parte din populație ar fi gata să-l voteze sau are un orgoliu așa de mare că nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă în jurul lui. Nu știu care ar fi explicația.

Sper că nimeni nu va putea să-l voteze. Sper că oamenii au înțeles ce fel de persoană este. Românii sunt un popor care au știut întotdeauna să se adapteze și se poate ca asta să prezinte și un dezavantaj. Fiecărei calități, aici este calitatea de a se adapta, îi corespunde un defect. Și defectul poate acesta este, că românii sunt foarte toleranți și fataliști. Chiar dacă cineva a greșit în mod clar și nu și-a făcut datoria, tot îl votează.”

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *