Ultimele Știri

Intervenție a forţelor speciale franceze, lângă Paris: Cel puţin doi oameni ar fi fost ucişi şi mai mulţi poliţişti au fost răniţi

O intervenţie a forţelor speciale franceze Raid a avut loc miercuri dimineaţă la Saint-Denis, o localitate situată la periferia Parisului, unde s-au putut auzi numeroase focuri de armă şi detonări, locuitorii fiind avertizaţi să rămână în case, potrivit Mediafax.

În timpul operațiunii, cel puţin două persoane ar fi fost ucise, potrivit unei surse din poliţie, şi mai mulţi poliţişti au fost răniţi.

Doi bărbaţi vizaţi de asaltul forţelor speciale Raid la Saint-Denis, aflat încă în desfăşurare, ar fi fost ucişi, potrivit unei surse din poliţie, care a adăugat că un al treilea bărbat ar putea fi de asemenea mort. Această informaţie nu a fost deocamdată confirmată, deoarece operaţiunea este încă în desfăşurare, cartierul fiind înconjurat de forţele de securitate.

„Niciun bilanţ definitiv nu este posibil atât timp cât operaţiunea continuă”, a declarat sursa citată.

Focuri de armă au fost auzite în cartier timp de peste o oră, locuitorii fiind avertizaţi să rămână în case.

Potrivit unei surse apropiate anchetei citată de AFP, mai mulţi poliţişti au fost răniţi în cursul operaţiunii de la Saint-Denis, o localitate situată la periferia Parisului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*