Ultimele Știri

Clanul Cămătarilor: Interlopii s-au tăiat pe holurile Curții de Apel București

camatarii

Interlopii din clanul Cămătarilor au provocat o altercație  pe holurile Curții de Apel București, unde este judecat procesul membrilor mai multor grupări interlope.

Un interlop a ajuns la spital după ce a fost tăiat pe holurile Curții de Apel. Interlopul Robert Gabriel Buşă, zis Robert a lui Ioc, a afirmat că a fost tăiat în zona nasului de Sile Cămătaru.  În urma incidentului, Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost dus la Secţia 14 de Poliţie pentru audieri, alături de alţi membri ai grupărilor judecate.

Interlopii au fost duși cu dubele jandarmeriei la Secţia 14 de Poliţie pentru audieri. În acest dosar sunt judecate 20 de persoane, printre care fraţii Cămătaru. Grupările interlope sunt acuzate de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup.

Robert Buşă a făcut parte din clanul Cămătarilor şi a fost arestat după ce a participat, alături de aceştia, la o serie de conflicte violente. Ulterior, el s-a distanţat de Cămătari, care nu l-ar fi ajutat cu bani cât era în arest.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*