Ultimele Știri

Interceptări Udrea/Băsescu: Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia? Vor difuza și filmări

Războiul Elenei Udrea cu directorul interimar al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea, scoate la iveală lucruri incendiare, iar unele surse afirmă că în următoarea perioadă vor apărea înregistrări incendiare cu liderul PMP și fostul președinte Traian Băsescu.

Elena Udrea discuta cu Traian Băsescu problema din dosarul în care aceasta este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţii. Cei doi lideri politici au fost interceptați de SRI și DNA, conform unor surse apropiate anchetei. La aflarea veștii, Elena Udrea afirmă că va dezvălui chiar ea conversațiile avute cu fostul președinte, în plus spune că vor apărea și filmări pe lângă interceptări. 

”Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări! “Pe surse” aflăm că Traian Băsescu ar fi fost înregistrat când vorbea cu mine.

Două lucruri am de comentat:

1) Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia să îşi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată???

2) Pot spune eu exact ce am vorbit cu Traian Băsescu, nu este nevoie să facă ei un efort de „redare” a discuţiei. Mai ales că s-ar putea să nu le iasă exact.

Presupun că urmează faza pe filmări şi, în continuarea celor de la Paris, faza pe fotografii!”, a postat Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

elena-udreaCitește și: Lista dosarelor penale în care ar fi implicată Elena Udrea

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Interceptări Udrea/Băsescu: Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia? Vor difuza și filmări

  1. Vor apare si filmulete (fierbinti)? :))))

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*