Ultimele Știri

Întâlnire între Dacian Cioloș și șefii PNL. Alina Gorghiu: ”Miniștrii vor fi oameni fără carnet de partid, vor fi specialiști”

Dacian Cioloș s-a întâlnit miercuri dimineață cu șefii PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Întrebați dacă s-au făcut propuneri pentru viitorul cabinet, Vasile Blaga a declarat că lista de miniștri va fi gata sâmbătă sau duminică.

În acest moment abia demarează discuţiile despre formarea cabinetului, a spus Gorghiu, apreciind că Dacian Cioloş „se va descurcă foarte bine, cu atenţie la selecţia miniştrilor, secretarilor de stat, proiectelor cu care va veni în faţă Parlamentului”.

„Cred că este normal că un prim-ministru desemnat să discute cu liderii partidelor parlamentare, este absolut firesc să se discute”, a comentat, la Parlament, vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu.

Liderul liberal a admis că este posibil să se discute şi nume de persoane pentru viitorul Guvern, şi a apreciat că „probabil premierul desemnat încearcă să caute nucleul pe care se poate baza, de acţiuni, de propuneri şi de oameni”, potrivit HotNews.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*