Ultimele Știri

Instanța supremă a respins arestarea preventivă a lui Radu Mazăre

Magistrații Curții Supreme a respins solicitarea procurorilor anticorupție care doreau arestarea preventivă a edilului Radu Mazăre.

Decizia însă nu este definitivă iar procurorii anticorupție vor putea face recurs. Este pentru a doua oară când DNA a încercat să obțină arestarea primarului Constanței, dar judecătorii de la Înalta Curte au considerat neîntemeiată această solicitare. 

Primarul Constanţei a aşteptat decizia judecătorilor la un restaurant. Faptul că este din nou plimbat prin săli de tribunal şi celule de arest pare să-l fi făcut să ia o decizie pentru viitorul său politic: nu vrea să mai fie primar.

Am obosit şi voi renunţa foarte curând la ce înseamnă primărie pentru că m-am săturat să răspund încontinuu la fel de fel de lucruri de care sunt acuzat. Nu ştiu care va fi soluţia, ma duc să mănânc şi eu ceva, s-ar putea să mă întorc, s-ar putea să nu mă întorc, asta e viaţa”, a spus primarul Constanţei.

Radu Mazăre a vorbit despre faptul că nu va mai candida pentru postul de primar al municipiului Constanța.

„La un moment dat, mă umfla râsul. Unul din avocaţi spunea că e cea mai originală metodă de a primi şpagă. Nişte contracte făcute între două-trei firme private, s-au plătit TVA, impozite, salarii și aşa mai departe. S-au cheltuit toţi banii pe asta şi, cu toate astea, şpaga am luat-o eu. E o modalitate nouă. Şpagă impozitată”, a mai spus Radu Mazăre.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*