Ultimele Știri

Instanţa a dispus începerea procesului în care Sorin Palesică este acuzat că a bătut-o pe salvamontista din Straja

salvamontista

Judecătoria Petroşani a dispus, vineri, începerea judecăţii procesului în care Sorin Palesică, aflat în arest preventiv, este acuzat că a bătut-o pe salvamontista Miruna Inel într-un bar din localitatea Straja, primul termen fiind stabilit pentru 12 aprilie.

”Dispune începerea judecăţii cauzei şi stabileşte termen de judecată la data de 12 aprilie, termen pentru care vor fi citaţi inculpatul, părţile civile şi Parchetul Judecătoriei Petroşani”, a stabilit Judecătoria Petroşani.

Decizia instanţei, pronunţată în camera de consiliu, este definitivă.

Salvamontista Miruna Inel a fost agresată, într-un bar din Straja, în luna februarie, de interlopul recidivist Constantin Palesică, în prezenţa unui jandarm montan aflat în timpul liber, care nu a intervenit în apărarea fetei.

Sorin Palesică se află în arest preventiv de la jumătatea lunii februarie, în timp ce în cazul jandarmului montan a fost sesizat Parchetul Militar Timişoara.

În 23 februarie, dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Petroşani, pentru loviri sau alte violenţe. Alături de Miruna Inel, mai erau înregistrate două părţi vătămate, şi anume Dinu Cornel Toma şi Lucian Clondireanu, în timp ce Constantin Palesică are calitatea de inculpat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*