Instagram aduce noi modificări pentru utilizatorii de iPhone. Cât de ușor vor putea fi postate fotografiile

Instagram aduce un nou avantaj utilizatorilor de iPhone. Aceștia își vor putea posta mult mai repede și mai simplu fotografiile, prin intermediul unei aplicații pe care Apple o are deja de doi ani.

Noutatea constă în faptul că utilizatorii de iPhone vor putea posta fotografii pe Instagram din cadrul altor aplicații. De exemplu, vor putea posta din aplicația Photos sau chiar direct după capturarea unei imagini cu camera foto, conform Profit.ro.

Din păcate, acest lucru vine cu un dezavantaj, filtrele foto și video nu vor fi disponibile pentru pozele postate prin intermediul extensiei de share. Cei care vor să-și modifice fotografiile cu ajutorul filtrelor pentru care, de fapt, Instagram a și devenit celebru, vor fi nevoiți să folosească metoda veche de postare.

Instagram a venit cu o serie de noutăți în ultimele luni, însă nu toate au fost bine primite de utilizatorii. Controverse a ridicat recenta schimbare a modului de ordonare a posturilor afișate – conținutul nu mai este afișat cronologic, ci pe baza unui algoritm, asemenea postărilor de pe Facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *