Ultimele Știri

Inspector de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, reținut de DNA

DNA

Un inspector de la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc Suceava şi doi oameni de afaceri au fost reţinuţi de procurorii DNA, după o acţiune de amploare în patru judeţe din Moldova, potrivit Digi24.

Anchetatorii bănuiesc că administratorii mai multor firme de jocuri de noroc ar fi falsificat actele unor aparate şi s-au înțeles cu cei care ar fi trebuit să îi verifice, astfel încât să acopere aceste ilegalități.

Unul dintre inspectorii Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc Suceava este suspectat că i-ar fi învăţat pe patronii mai multor săli de joc de noroc cum să păcălească legea. Procurorii DNA spun şi că angajatul statului i-ar fi anunţat pe oamenii de afaceri că urmează controale. Şi că de fiecare dată ar fi primit între 100 şi 3.000 de euro.

De asemenea, administratorii ar fi clonat seriile aparatelor, ca să folosească mai multe decât cele înregistrate oficial. Unele dintre aceste mașini ar fi fost instalate în spații care nu erau cuprinse în evidențele Oficiului Național Pentru Jocuri de Noroc, potrivit Digi24.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*