Ultimele Știri

Înregistrare AMBIENTALĂ: Șantajul unui samsar imobiliar din MAFIA retrocedărilor de la ANRP pentru obținerea U. Craiova

Într-o înregistrare audio Vasile Șiman vorbește despre Mihai Rotaru și acțiunile sale mafiote îndreptate împotriva lui Adrian Mititelu patronul Universității Craiova.

„În cadrul acestei discuții, Mititelu este constrâns de Rotaru prin intermediul împuternicitului patronului lui CS U, Vasile Şiman, să cedeze o suprafață de teren în valoare de 15 milioane euro în schimbul echipei CSU Craiova și pentru a i se ridica blocajul instituit de Rotaru. Direcția Națională Anticorupție este în posesia a 500 de minute de înregistrări efectuate în mod legal în perioada Mai 2015 – Iunie 2015”, relatează ziarul Ediție deținut de Adrian Mititelu.

Înregistrarea a fost realizată de avocatul Mircea Moise cel care îl reprezintă Adrian Mititelu.

Topul câştigurilor din despăgubirile acordate în baza Legii fondului funciar 18/1991

dr-litigioase-legea-18

 Topul câştigurilor din despăgubirile acordate în baza Legii 10/2001

dr-litigioase-legea-10

Samsarul Mihai Rotaru este asociat al lui Adrian Andrici, cei doi fiind principalii acţionari ai clubului de fotbal CS Universitatea Craiova. În anul 2013 l-a susţinut, prin intermediul surorii sale, pe Andrei Hrebenciuc în Consiliul de Administraţie al SIF Moldova, fiul lui Viorel Hrebenciuc.

În cumpărarea drepturilor litigioase pentru proprietăţi revendicate a inclus-o şi pe Irina Nisiparu (32 de ani), devenită ulterior soţia omului de afaceri. Prin intermediul ei, a cumpărat în 2008 de la Camera de Comerţ Argeş drepturile litigioase pentru un teren pentru care Comisia Centrală de Stabilire a Despăgubirilor a emis ulterior un titlu de despăgubire de 10 ori mai mare, transpus în acţiuni la Fondul Proprietatea.

 

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, familia Rotaru face în prezent afaceri în energie (XALADINE ENERGY SRL, XALADINE FURNIZARE SRL), prin cele două parcuri fotovoltaice din comuna Leu, judeţul Dolj,  în agricultură (RURAL CAPITAL SRL, AGRI TERENURI BRĂILA SRL, DELTA BERCENI SRL, DELTA GAIA AGRICULTURE SRL) şi în imobiliare (RURAL CAPITAL DOI SRL, RURAL DOBROGEA SRL, XALADINE GROUP SRL).

Mihai Rotaru

Mihai Rotaru

Vasile Șiman afirmă în înregistrare că Mihai Rotaru are o casă de 10 milioane de euro în Corbeanca și îl poate distruge pe Adrian Mititelu chiar dacă ar ajunge la închisoare.

În clipul video postat apar fețele lui Mihai Rotaru, Lia Olguţa Vasilescu, Mircea Sandu, Vasile Şiman, Pavel Badea cu titlul „Caracatiţa Roşie – Şantaj ordinar”

Cel mai probabil în înregistrările depuse la DNA există interceptări și cu aceste persoane care ar avea legături cu distrugerea Universității Craiova. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*