Ultimele Știri

Înfrângere cu dureri pentru Irina Begu în semifinale la Rio

irina begu la rio open

Irina Begu s-a oprit în semifinalele turneului de la Rio, după un meci în care s-a chinuit din cauza problemelor medicale. Românca a luptat până în decisiv, însă a fost învinsă cu 6-3, 4-6, 6-2 de slovaca Anna Schmiedlova. 

Irina a fost un exemplu de voinţă în cadrul semifinalei de la Rio împotriva adversarei din Slovacia. Pe o căldură infernală, românca a suferit multiple probleme medicale în această semifinală, cerând în patru rânduri îngrijiri medicale. De două ori a plecat la vestiare, acuzând dureri de spate, însă aceasta nu a oprit-o pentru a trimite meciul în decisiv.

În ultimul set al partidei, Irina a avut o hemoragie nazală, însă nu a abandonat şi a încercat să rămână în picioare până la capăt. Acest moment a și decis soarte partidei, pentru că românca a cedat, iar Schmiedlova a câştigat cu 6-2 în decisiv.

Pe parcursul partidei s-au înregistrat nu mai puţin de 14 break-uri, adică mai bine de jumătate din game-urile totale au fost câştigate pe serviciul adversarei. Irina Begu a părăsit în semifinale turneul de la Rio, dar luni va mai urca un loc în ierarhia WTA dtorită celor 110 punte acumulate în America de Sud. Ea va ocupa locul 33, cea mai bună din carieră.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*