Ultimele Știri

INFOTRAFIC: Ambuteiaje pe Valea Prahovei

coloana

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează participanţii la trafic că, la această oră, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale (europene) cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier însă, pe drumurile care tranzitează judeţele Botoşani, Neamţ, Cluj, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Braşov, Mehedinţi, Olt şi Dolj, traficul rutier se desfăşoară, local, în condiţii de ninsoare slabă. Atenţie! există riscul formării poleiului din cauza temperaturilor scăzute.

În judetul Prahova, pe DN1 Ploiești – Brașov, valorile de trafic sunt ridicate. Se circulă cu viteză redusă, în coloană, pe tronsoanele Nistoreşti – Comarnic şi Sinaia – Buşteni, pe sensul de mers către Braşov.

De precizat este faptul că diminuarea capacităţii de circulaţie a DN1 este cauzată şi de trecerea de la două, la o bandă de circulaţie, de la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

În aceste condiţii, recomandăm conducătorilor auto să circule prudent, cu viteză redusă, să evite depăşirile, să păstreze distanţa în mers, să folosească frâna de motor, mai ales în condiţiile unui carosabil alunecos și, foarte importatnt, pentru a nu produce ambuteiaje în trafic, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți în stradă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*