Informația care schimbă totul: În mașină NU se afla patronul Hexi Pharma!

accident dan condrea

Patronul Hexi Pharma ar fi murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Ipoteza sinuciderii nu se elimină din discuție în acest caz. Psihologul criminalist, Tudorel Butoi, a prezentat însă și altfel de ipoteze legate de moartea lui Dan Condrea.

“Haideți să vă dau una tare, domnule redactor: mortul din mașină… nu e el! Din datele pe care le dețin, el nu a putut fi recunoscut. Fața și toate celelalte sunt zdrobite, sunt atât de distruse încât nimeni nu l-a recunoscut fizic. Dar… lângă el s-au găsit acte de identitate. La sumele uriașe de bani pe care le-au rostogolit acești escroci, la structurile, instituțiile bănuite, pretabile a fi în acest joc, aceasta este o glumă de matineu. Se găsește un fraier care seamănă, ai înscenat accidentul și ai pus lângă el actele. Așa s-a făcut invazia din Normandia. Evident că, pentru a putea verifica această ipoteză trebuie să ne aruncăm pe amprenta genetică și pe amprentele papilare. Sunt singurele care (n.r. – împreună cu amprenta dentară și cea oculară) ne pot da cerrtitudinea. Sigur că, până la finalizarea anchetei, rămân în lucru, ca ipoteze: un gest suicidar, un accident rutier, dar și această înscenare a acidentului prin substituire de persoană”, a declarat psihologul criminalist Tudorel Butoi, pentru Ziarul Ring.

Patronul Hexi Pharma şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier produs în localitatea ilfoveană Corbeanca. Anchetatorii au reuşit să îl identifice pe Dan Condrea după actele găsite la faţa locului şi după declaraţia soţiei, care a recunoscut hainele în care era îmbrăcat. Poliţiştii au cerut realizarea unor teste ADN pentru a confirma sută la sută că persoana care şi-an pierdut viaţa este patronul Hexi Pharma. Ipotezele luate în calcul până în momentul de faţă sunt: defecţiune tehnică, sinucidere sau chiar o mână criminală.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Primele imagini filmate după accidentul lui Dan Condrea. „Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva”

Anchetatorii mai spun că, cel mai probabil, Dan Condrea nu folosea centura de siguranţă, pentru că a fost găsit lângă maşină. Urmează o serie de expertize tehnice care ar putea elimina sau întări ipoteza că accidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni a autoturismului. De asemenea, cei doi martori sunt audiaţi de anchetatori pentru a reconstitui ultimele clipe înainte de producerea tragediei.

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi urmat să fie audiat luni în dosarul privind dezinfectanţii diluaţi şi că „s-ar fi întâmplat mai multe lucruri”, informaţii pe care Dan Condrea le-ar fi ştiut.

Vicepreşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Octavian Marius Popa, cere şi el, alături de Sebastian Ghiţă, convocarea unei şedinţe a Comisiei, afirmând că moartea lui Dan Condrea ridică multe semne de întrebare.

„Eu l-am sunat pe dl. Georgian Pop (preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI – n.r.). Iniţial telefonul suna ocupat. După aceea nu mi-a răspuns. Nu am putut să-l contactez. O să încerc dimineaţă. Şi eu cred că trebuie să ne întâlnim, să vedem ce e de făcut. (…) Capac peste toate, apare acest accident, această moarte, care ridică semne de întrebare. Eu cred că nu degeaba este îngrijorat Sebastian Ghiță”, a declarat vicepreşedintele comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, deputatul PNL Octavian-Marius Popa.

El a mai spus că moartea lui Dan Condrea ridică anumite semne de întrebare.

Deputatul Sebastian Ghiţă a anunţat că va cere luni în Comisia de control a SRI ca echipa de filaj să facă public raportul şi filmul accidentului, filaj care era „imposibil să nu existe într-un astfel de caz în care au murit zeci de mii de oameni prin infecţiile nosocomiale”.

Surse din cadrul Serviciului Român de Informaţii au declarat că serviciul nu l-a filat pe patronul Hexi Pharma având în vedere ultima decizie a CCR prin care SRI nu poate pune în aplicare măsuri de supraveghere într-o anchetă penală.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-ar fi pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, medicii urmând să stabilească identitatea acestuia după testele ADN. Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată, dar actele de identitate ale patronului Hexi Pharma.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *