Ultimele Știri

Inculpaţii din dosarul Referendumului, audiaţi. Printre aceștia se numără și Liviu Dragnea

Inculpații din dosarul Referendumului au fost citați azi la DNA. 75 de persoane, printre care și ministru Admininstrației, Liviu Dragnea, vor fi audiate.

Liviu Dragnea este acuzat că ar fi gândit și organizat un sistem la nivel național prin care ar fi fraudat referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu din 2012.

„Nici nu-i cunosc. Nu ştiu despre cine este vorba. N-am auzit niciodată de numele astea. Nu există nicio legătură între mine şi oamenii care sunt chemaţi pe aici pe la instanţă. Nu am văzut nici în rechizitoriu, nici în actul de urmărire penală nişte probe concludente”, a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit DNA, 429 de semnături de pe listele de vot au fost falsificate. Procurorii spun că toate aceste persoane, în urma unor indicaţii stricte primite din partea liderului social-democrat, se fac vinovate de falsificarea, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale și introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători.

Totul s-a întâmplat, după cum spun procurorii, la secțiile de votare din județele Olt, Teleorman, Gorj și Vrancea. Se pare că mai multe persoane au figurat pe listă că au votat deși acestea nu se aflau pe teritoriul țării sau nu au vrut să își exercite acest drept.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*