Ultimele Știri

Incidente în secțiile de votare: Preşedintele unei secţii de votare a plecat cu ştampila de vot

Incidentele din secțiile de votare nu lipsesc nici în acest an. În Medgidia, preşedintele unei secţii de votare a plecat cu ştampila de vot acasă.

Până la această oră, s-au înregistrat numeroase incidente în cadrul secțiilor de votare. Procesul de votare a fost suspendat la Verneşti în jur de trei ore, judeţul Buzău, deoarece butetinele de vot au fost tipărite greşit, iar la Medgidia, preşedintele unei secţii de votare a plecat cu ştampila de vot acasă, conform Mediafax.

În Buzău, prcesul de votare a fost suspendat pentru mai multe ore, după ce buletine de vot au fost tipărite greşit, numele consilierilor fiind trecute la secţiunea pentru primari şi invers

De asemenea, aproximativ o sută de persoane din Mureș nu au mai putut vota după ce Prefectura Mureș a tipărit buletinele de vot în funcție de Registrul Național al Alegătorilor, în care figurează 426.650 de alegători cu drept de vot și nu după datele furnizate de Biroului Electoral de Circumscripție Județeană 28 Mureș, unde figurau 483.744.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*