Incident armat şi luare de ostatici într-un cinematograf din Germania. Autorul atacului este mort – FOTO/ VIDEO

  • Adelina Mitrache
  • 23 iunie 2016
  • Externe
arma

Un bărbat a deschis focul şi a luat ostatici într-un cinematograf din sud-vestul Germaniei, relatează presa germană.

UPDATE 18:07 – Autorul atacului comis într-un cinematograf din sud-vestul Germaniei este mort, anunţă surse din cadrul Ministerului german de Interne.

Autorul atacului comis într-un cinematograf din sud-vestul Germaniei este mort, anunţă surse din cadrul Ministerului german de Interne.

Conform presei germane, autorul atacului – neonazistul Samuel Hydenburger – a fost împuşcat mortal în cursul descinderii forţelor speciale.

Cel puţin 25 de persoane au fost rănite după ce individul intrase înarmat în cinematograful Kinopolis din Viernheim, un orăşel situat în sud-vestul Germaniei, la 50 de kilometri de Frankfurt.

Potrivit unor surse, răniţii au fost victimele gazelor lacrimogene care ar fi fost folosite de autorul luării de ostatici sau de către poliţie.

Informaţia privind moartea autorului atacului a fost confirmată de Peter Beuth, ministrul regional de Interne.

Peter Beuth a precizat că a avut loc un schimb de focuri între poliţie şi autorul luării de ostatici, iar suspectul a fost împuşcat mortal.

UPDATE 17:54 – Autorul atacului armat comis într-un cinematograf din sud-vestul Germaniei ar fi fost împuşcat mortal, anunţă surse din cadrul Ministerului german de Interne.

Conform revistei Bild, unităţi speciale ale poliţiei au descins în cinematograful Kinopolis din Viernheim, arestându-l pe bărbatul care luase ostatici.

Un bărbat a deschis focul şi a luat ostatici, joi, într-un cinematograf din sud-vestul Germaniei, zeci de persoane fiind rănite.

Incidentul a avut loc într-un cinematograf din orăşelul german Viernheim, în sud-vestul Germaniei.

Un bărbat înarmat, având cagulă pe faţă, a intrat într-un cinematograf şi a deschis focul.

Conform unor surse citate de publicaţia Die Welt, bărbatul deschis focul la întâmplare vizând spectatori, rănind între 25 şi 50 de persoane.

Nu este clar care este motivaţia autorului atacului, dar incidentul ar putea avea caracter terorist.

foto 1

foto 2

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *