Ultimele Știri

Închiderea frontierei ungare îi va obliga pe refugiați să se deplaseze pe câmpuri minate

refugiati

Decizia autorităților ungare de a închide frontiera cu Serbia îi va obliga pe imigranți să se deplaseze pe teritoriul Croației, unde în calea lor s-ar putea afla câmpuri minate, potrivit versiunii electronice a ziarului sârb Blitz, citat de agenția de presă TASS.

Câmpurile minate sunt „moștenirea” războaielor din Balcani din anii 1990. În pofida activităților de deminare care continuă de mulți ani, aceste câmpuri reprezintă până la această oră un pericol real în Croația, precum și în Bosnia și Herțegovina. În Croația, cea mai mare parte a zonelor periculoase se află tocmai în partea de nord-est a țării, nu departe de frontiera cu Serbia și Ungaria.

Potrivit publicației croate Dnevnik, Croația este pregătită pentru sosirea de refugiați. Circa 6.000 de polițiști controlează frontiera, unde deocamdată nu au fost remarcate concentrări de oameni.

Tocmai din cauza pericolului pe care-l reprezintă aceste câmpuri minate, poliția croată nu-i va lăsa pe imigranți să treacă în grupuri mari, cum a fost în alte țări. „Poliția va înregistra fiecare om în parte, nu va exista o trecere în masă, cum a fost în alte țări”, notează Dnevnik.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Închiderea frontierei ungare îi va obliga pe refugiați să se deplaseze pe câmpuri minate

  1. Europa nu trebuia sa ajunga niciodata o comunitate unde un grup de oligarhi sa decida viata la milioane de oameni. Fiecare tara trebuia sa ramina independenta de celalalta, cu legile ei, sa se guverneze singura, sa faca export cu celelalte tari si sa se mentina cultura specifica fiecareI natii. Uitati ce s-a intamplat si cu invazia musulmana!!!!!! Toti suferim consecintele acum iar daca nu ne vom uni si no sa-i blocam pe invadatori v-om fi ucisi de ei. Bravo Tarilor din Visad ca au blocat trecerea lor. Astia numai emigranti nu sunt. Uit ati-va ce se intamplat in celelalte tari care au primit musulmani!!!!! Numai crime, violuri, batai, denigrare a femeilor, bombe, raliuri, distrugeri de proprietati, etc…asta ne trebuie noua romanilor ? de fapt si restului lumii ? Uniti-va europenilor si aruncatii Afara din Europa inapoi in mediul lor !!! Nu aveam destul pt. noi, darmite sa mai vina si animalele astea pe teritoriul nostru. Treziti-va oameni buni, lasati deoparte politetea!!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*