Ultimele Știri

Încercările de anulare a pedepsei lui Dan Voiculescu continuă

Încercările lui Dan Voiculescu de a primi anularea pedepsei, continuă. Procesul de anulare a pedepsei de 10 de închisoare în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare se judecă în continuare la Curtea de Apel Bucureşti, după ce ICCJ i-a respins solicitarea de strămutare a cauzei la o altă instanţă.

Astfel, avocații lui Dan Voiculescu au depus în urmă cu o lună, la Curtea de Apel București, o contestație cu privire la pedeapsa primită de acesta în dosarul pentru care a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Imediat după acest demers au formulat o cerere de strămutare a cauzei la o altă curte de apel din ţară.

Aceștia s-au folosit de motive precum mediatizarea excesivă a dosarului, sau faptul că magistrații Camelia Bogdan și Alexandru Mihalcea nu au fost imparțiali atunci cand au dat sentința.

Cererea de strămutare a procesului în care Dan Voiculescu solicită anularea pedepsei a fost însă respinsă ca nefondată de către judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care au dispus astfel ca acest proces să fie analizat în continuare de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti.

Instanţa de la Curtea de Apel Bucureşti a stabilit ca cererea lui Dan Voiculescu de anulare a pedepsei să se judece în 14 octombrie.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*