Ultimele Știri

Începe războiul? 32 de tancuri rusești au intrat în Ucraina

Separatiștii proruși au organizat o mare ofensivă în aceste zile în estul Ucrainei, după ce au renunțat la armistitiu pe parcursul acestei săptămâni. Astăzi, autoritățile de la Kiev au declarat că zeci de tancuri, echipamente de artilerie şi soldaţi din Rusia au intrat pe teritoriul statului ucrainean.

Purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene, Andrei Lîsenko a declarat, astăzi, că „32 de tancuri, 16 obuziere şi 30 de camioane militare Kamaz, precum şi trupe au intrat în Ucraina din Rusia” şi se îndreaptă spre un oraș controlat de separatiști, Krasnîi Lucioraşul din regiunea Lugansk.

Totodată, potrivit lui Lîsenko, un alt convoi de camioane care transporta trei staţii radio sub masca de „ajutor umanitar” a trecut frontiera pe la un post de control aflat sub controlul separatiştilor, scrie presa ucraineană.

În ultimele 24 de ore, în luptele din est, 5 militari ucraineni și 2 adolescenți au fost uciși, iar mai mulți civili au fost răniți în urma bombardamentelor lansate în mod agresiv de către teroriști.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*