Ultimele Știri

Începe cea de-a 19-a ediție a târgului INDAGRA

INDAGRA este un târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei. Târgul se va desfășura în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, la Romexpo. 

Evenimentul reprezintă cea mai complexă manifestare de acest gen din România, având ca scop promovarea agriculturii din țara noastră, potențialului zootehnic autohton, a produselor tradiționale bio și a soiurilor de vinuri românești recunoscute internațional.

INDAGRA a cunoscut o creștere a numărului de companii expozante și al vizitatorilor prezenți la târg, cât și o evoluție în diversitatea și calitatea exponatelor prezentate, tot mai performante și mai apropiate de cerințele producătorilor agricoli și procesatorilor de produse agroalimentare.

Pentru a fi performantă, agricultura romanească, alături de sectoarele conexe, are nevoie de investiții, de cercetare, de mașini și utilaje de ultimă generație, de tehnici și tehnologii moderne, de semințe și material săditor de calitate. Toate acestea și multe altele sunt aduse în atenția pieței în cadrul celei de-a XIX-a ediții a INDAGRA, locul unde se reunesc cele mai reprezentative firme din țară și din străinătate.

În aceeași perioadă, tot în cadrul acestui târg, se mai organizează încă alte patru evenimente cu aceeași tematică. Astfel vizitatorii târgului pot vedea și Indagra Food, târg internațional pentru industria alimentară, All Pack, expoziție internațională pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice, Expo Drink & Wine, târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice și Autoexpotehnică, expoziție internațională de componente și accesorii auto.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*