Ultimele Știri

Incendiu la un cămin studențesc. Un student a murit şi altul este grav rănit, după ce au fost înjunghiaţi de un coleg de cameră

incendiu Caminul C4 din Copou

Luni dimineaţă, un incendiu de proporţii a izbucnit într-o cameră din Căminul C4 din Copou, în care locuiau mai mulţi studenţi cu vârste de aproximativ 20 de ani. La faţa locului a ajuns un echipaj de Pompieri şi un echipaj medical. Unul dintre studenţi a decedat, în timp ce altul se află în stare foarte gravă. Pompierii au reuşit să stingă flăcările.

Un student al Universităţii ”Al. Ioan Cuza“ din Iaşi a murit, iar altul este în stare gravă la spital, după ce au fost înjunghiaţi cu un cuţit, principalul suspect în acest caz fiind un coleg al celor doi tineri, care după ce i-a înjunghiat a dat foc camerei de cămin în care s-a petrecut incidentul.
 
Incidentul a avut loc într-o camară a Căminului C4 din Complexul ”Tîrguşor Copou“ al Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, unde luni dimineaţă portarul a văzut fum ieşind pe sub uşa camerei şi a intervenit cu un coleg de-al său.
 
În cameră au fost descoperiţi doi studenţi care erau înjunghiaţi, ambii fiind în stare foarte gravă, iar la faţa locului au ajuns echipaje de ambulanţă. În cazul unuia dintre tineri, medicii nu au mai putut face nimic întrucât era în stop cardio-respirator, fiind încercate manevre de resuscitare fără succes, astfel că a fost declarat decesul.
 
”S-a intervenit în cazul a doi tineri cu plăgi înjunghiate multiple. Unul a fost în stop cardio-respirator şi s-au încercat manevre de resuscitare, celălalt a fost tratat pentru şoc hemoragic, este intubat, are leziuni ale căilor aeriene şi se află în sala de operaţie. A suferit leziuni înjunghiate la cap, torace, abdomen, leziune de ficat şi antebraţ“, a declarat, luni,  Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD de la Spitalul de Urgenţe ”Sfântul Spiridon“ din Iaşi.
 
Din primele informaţii, studentul care a ajuns la spital este în stare gravă, cu multiple plăgi înjunghiate, fiind intubat.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vîjiac, suspectul principal în acest caz este un al student, coleg de cameră cu cei doi tineri, care ar fi încercat apoi să dea foc camerei de cămin, iar incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool.
 
”Momentan există un suspect pe care îl căutăm“, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi.
 
La rândul lor, reprezentanţii universităţii au precizat că cei trei studenţi erau toţi în anul I, înmatriculaţi la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, şi că incidentul s-ar fi produs în jurul orei 07.00 dimineaţa, după ce aceştia s-ar fi întors băut dintr-un club.
 
Studentul care a decedat este din Republica Moldova, iar ceilalţi doi, tânărul rănit şi presupusul agresor, sunt din judeţul Neamţ.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*