Ultimele Știri

Incendiu într-un tren personal pe ruta București-Constanța

La bordul unui tren personal a izbucnit un incediu. Din fericire niciun pasager nu a fost rănit.

Traficul feroviar pe ruta București-Constanța este blocat la această oră, după ce a izbucnit un incendiu la bordul unui tren personal în care se aflau circa 80 de pasageri. Mecanicul trenului personal a fost anunțat de incendiu de mecanicul unui alt tren, care venea din sens opus.

Purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu, a declarat că echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină în jurul orei 9:24, în localitatea Bogdana, Dragoș-Vodă. În prezent se acționează pentru stingerea incendiului cu două autospeciale.

În vagonul în care a izbucnit focul nu se aflau persoane și nu sunt victime.

„CFR Călători vă informează că, astăzi 11 iunie, în jurul orei 9.30, la al doilea vagon de la trenul Regio 8011 București Obor – Fetești, s-a produs un început de incendiu, între staţiile Dor Mărunt și Dragoș Vodă (secția Lehliu – Ciulnița). Vagonul a fost decuplat și izolat, iar la faţa locului intervin echipe de pompieri și jandarmi. Trenul are în compunere 5 vagoane. Niciunul dintre cei aproximativ 80 de călători nu a fost rănit, aceștia urmând a-şi continua călătoria cu un tren suplimentar. În acest moment, pe relaţia Lehliu – Ciulnița nu se înregistrează alte întârzieri în grafic. O comise de cercetare va face demersurile necesare în vederea elucidării circumstanţelor în care s-a produs incidentul. CFR Călători cere scuze călătorilor pentru acest incident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă”, apare în comunicatul publicat de CFR.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*