Ultimele Știri

Încă una! Ponta, încurcat de Codul Fiscal. Spune că l-a votat, dar era în Turcia

ponta

Premierul Victor Ponta a fost marele absent de la votul pe tema Codului Fiscal. Cu toate acestea el a explicat că a votat prima formă a Codului, adoptat în luna iunie. Deloc adevărat! La acea dată, el se afla în Turcia, într-un spital unde se recupera după operația la genunchi.

Ponta a ajuns în sala de plen a Camerei Deputaților, după ce aleșii votaseră adoptarea Codului Fiscal. Relaxat, a explicat și de ce a lipsit: ‘Eu am votat Codul Fiscal în iunie, ăal e Codul.’

Însă, premierul a fost absent și la primul vot pentru adoptarea Codului Fiscal, lucru confirmat și de lista votului electronic, dar și potrivit site-ului Camerei Deputaților. În plus, în ziua votului, pe 24 iunie, premierul era internat într-un spital din Turcia unde se operase la genunchi. Culmea, el scria pe Facebook atunci:

„Regret că nu pot fi azi la acest vot istoric, dar le mulțumesc anticipat tuturor colegilor deputați care vor participa și vor susține azi acest Nou Cod Fiscal!”, a scris Victor Ponta pe Facebook pe 24 iunie. Postările sale au fost preluate de presă, dar ulterior au fost şterse.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*