Ultimele Știri

Încă un comunist pleacă din fruntea țării

Traian Băsescu, președintele jucător, marele conducător de la Cotroceni ne părăsește după ce a petrecut 10 ani în fruntea statului.  Traian Băsescu a reușit pas cu pas să își distrugă adversarii politici și chiar să își calce în picioare foștii colegi pentru interesul propriu. 

Astăzi toate televiziunile și mass-media românească s-a grăbit să îi aducă ode marelui conducător de la Cotroceni, însă el nu este decât un alt comunist care va ajunge la lada de gunoi a istoriei.  Traian Băsescu a devenit președintele României în 2004, datorită unor evenimente neașteptate, retragerea lui Stolojan din cursa prezidențială și ne amintim cu toții, lacrimile de crocodil și celebra fază, ”măi dragă Stolo”.

În cursa prezidențială Băsescu la învins greu pe Adrian Năstase(PSD), acesta fiind exponentul corupției și al camarilei comuniste din jurul lui Ion Iliescu, și al băieților deștepți apăruți după 1990. La rândul său Băsescu a făcut parte din Partidul Democrat, aripă desprinsă din Frontul Salvării Naționale, adică fost coleg de partid cu Iliescu și Năstase.

Traian Băsescu împreună cu anturajul său au jefuit România fără scrupule și cred că am auzit cu toții de drumuri asfaltate pe câmp, terenuri de fotbal moderne în sate, bazine de înot unde nu are cine să înoate, săli de sport în comune și alte metode de deturnare a banului public pentru baronimea portocalie. A încercat să modernizeze justiția, nu pentru binele țării, ci, pentru a-și elimina adversarii, însă lucrurile au luat o altă tevatură pe parcurs și justiția nu i-a mai ascultat ordinele în ultimii ani. În ultima perioadă am avut parte de un adevărat spectacol televizat unde baronei și baronași de toate culorile au început să înfunde pușcăriile.

Pentru președintele Băsescu, școala românească scoate tâmpiți pe bandă, însă el a avut frâiele puterii în mână, dar nu a făcut nimic pentru a moderniza sistemul de învățământ. Președintele României a condus Guvernele, Tăriceanu, Boc, Ungureanu și Ponta după bunul plac, iar deciziile majore au fost luate la palatul Cotroceni și nu la Palatul Victoria așa cum ar fi fost normal. Având la îndemână premieri slabi și ușor manipulabili, Traian Băsescu a încercat crearea unei dictaturi personale.

Băsescu a utilizat asupra poporului român dictatura FMI și impunerea unui sistem drastic de austeritate, acțiuni care ne afectează și astăzi.

”Azi, 6 mai, m-am întâlnit cu Fondul Monetar Internaţional, legat de soluţia pe care România urmează să o adopte pentru a face crizei şi pentru a limita riscul creerii unor situaţii extrem de dificile. Am sesizat că se atribuie soluţii unor anumite instituţii: FMI, UE sau altele.

Vreau să ştiţi că de la bun început că echipa de evaluare condusă de FMI şi Guvernul au avut în atenţie două variante: una era cea a neîncrederii, însemna creşterea TVA de la 19 la 24%, creşterea cotei unice de la 16% la 20% şi reducerea salariilor din sectorul bugetar cu 20% pentru a ne încadra în cheltuielile bugetare.”, a declarat atunci, Traian Băsescu.

Îndatorarea României cu peste 20 de miliarde de dolari și experimentarea asupra populației sistemul agresiv de austeritate, pun sub jugul internațional generațiile viitoare.

Președintele României a încercat să prezinte incultura ca pe un stil de viață, acesta petrecând în repetate rânduri cu diverși interlopi de etnie romă, ca Bercea Mondial și alții. Promovarea inculturii la cel mai înalt nivel atrage la rândul său consecințe grave asupra populației, și da, se produce exact ce a spus chiar el, școala scoate tâmpiți, pentru că asta li s-a oferit drept exemplu.

Acțiunile și abuzurile guvernelor Boc au scos românii în stradă în 2012, se atinsese o cotă maximă de presiune în urma măsurilor de austeritate și a acțiunilor abuzive luate de Traian Băsescu. În acele zile sute de români au fost bătuți și amendați de organele de represiune ale Jandarmeriei. Luptele de stradă au avut o ferocitate nemaiîntâlită de la evenimentele din anii 90′. Băsescu a înțeles atunci că nu mai poate ține frâiele puterii și a făcut pasul înapoi, a picat Guvernul Boc, apoi Guvernul Ungureanu și punerea în funcție a premierului Ponta, unul dintre cele mai odioase guverne din perioada postdecembristă.

 

Traian Băsescu a fost unul din principalii susținători și promovatori la nivel media al tehnologiilor neconvenționale de exploatare a resurselor naturale ale României, respectiv exploatarea cu cianuri la Roșia Montană și exploatarea gazelor de șist.

Omul care părăsește mâine corabia, are meritul de alungare a peste 5 milioane de români în afara granițelor. Milioane de români au fost obligați să părăsească țara, datorită lipsei locurilor de muncă și a salariilor mizerabile oferite de regimul condus de Traian Băsescu.

Traian Băsescu împreună cu Victor Ponta au avut grijă să distrugă și ultimele speranțe ale românilor. Nimeni nu a crezut că se mai poate schimba ceva în țara asta, de aici și seriile de proteste maraton din toamna anului 2013. În mandatele guvernelor Ponta 1,2 și 3 am avut o permanentă stare de război mediatic între cele două palete, deși exista un pact de coabitare între cei doi. Cei doi au avut grijă să dezbine poporul român și să îl manipuleze după bunul plac.  

Îi mulțumim președintelui Traian Băsescu pentru menținerea României în mocirlă, păstrarea unui nivel ridicat de corupție, izgonirea a peste 5 milioane de români din țară și pentru condamnarea la dispariție a micilor orașe și localități, datorită lispei locurilor de muncă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*