Ultimele Știri

Încă un baron arestat pentru 30 de zile!

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie privind atribuirea preferenţială de contracte pe bani publici, printr-o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Conform anchetatorilor  există suspiciuni de corupție în privința a două firme care ar fi fost favorizate la licitații  și li s-a acordat ilegal proiecte pentru mai multe lucrări autorizate, de Consiliul județean Brașov. Prejudiciul în acest dosar se estimează a fi în valoare de 10 milioane  euro. Aristotel Căncescu a fost reținut pentru 30 de zile și se află în arestul IPJ Brașov.

Acesta s-a prezentat la arest în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.00, după ce instanţa supremă a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. El a mers la Poliţie cu documentele persoanle, conform procedurilor, pentru a fi încarcerat. Căncescu nu a avut niciun bagaj asupra sa, iar la scurt timp câţiva membri ai familiei acestuia au ajuns şi ei la IPJ Braşov pentru a-i aduce câteva obiecte personale.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*