Ultimele Știri

Încă o persoană rănită în incendiul din Colectiv a murit, astăzi. Bilanțul tragic se ridică la 57 de victime.

Bilanțul tragic al victimelor din club Colectiv se ridică în acest moment la 57 de victime.

Oana Albu, victima cu nr. 57 în cazul Colectiv.

Încă o persoană rănită în incendiul din Colectiv a murit, astăzi, la Spitalul de Arsuri. Este al 57-lea deces în urma tragediei din clubul bucureștean.

Medicii de la spitalul de Arsuri au constatat decesul celei de 57-a victime din Colectiv în urmă cu câteva minute. Este vorba despre o tânără transferată ieri de la Spitalul Sfântul Ioan la Spitalul de Arsuri. Ea era de la început în stare gravă de aproape trei săptămâni, încă de la producerea tragediei.

Oana Albu este ultima victimă a incendiului devastator care a avut loc pe 30 octombrie, în clubul bucureştean Colectiv. Organismul ei a cedat joi după-amiază, din cauza arsurilor grave suferite pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului. Aceasta fusese internată în Spitalul de Arşi din Capitală. Tânăra, în vârstă de  30 de ani, era din Bucureşti şi trăia în Marea Britanie.

În continuare sunt 45 de răniți în spitalele din București, dintre care 13 se află în stare gravă, iar opt în stare critică. Despre cei din urmă, medicii spun că starea lor poate oscila de la oră la oră.

În spitalele din străinătate sunt internați 30 de pacienți în stare stabilă.

De altfel, în cazul răniților care au fost transferați în străinătate și au decedat acolo, au fost repatriate cinci trupuri neînsuflețite, urmând ca joi și vineri să fie aduse în țară alte trei, potrivit MAE. Joi ajunge în țară sicriul cu trupul neînsuflețit al unui tânăr decedat în Marea Britanie, iar în cursul zilei de vineri alți doi care au murit în Marea Britanie și Germania.

În timp ce numărul victimelor din Colectiv crește, patronii localului au fost plasați de către anchetatori în arest la domiciliu. Această măsură a fost dispusă după ce, învinuiții, fuseseră arestați prevențiv pentru 30 de zile și puși sub acuzare pentru omor din culpă și vătămare corporală gravă din culpă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*