Ultimele Știri

Încă o inginerie marca Oprescu şi Mazăre. Acum preiau CET-urile!

Edilii Bucureştiului şi Constanţei, Sorin Oprescu şi Radu Mazăre, au mai dat o lovitură. Guvernul cedează celor două primării toate acţiunile pe care le deţine la societăţile de stat cu centerale electrice de termoficare. Mai exact, Oprescu şi Mazăre se vor ocupa de alimentarea cu apă caldă şi căldură a celor două oraşe, după ce termocenteralele din Bucureşti şi Constanţa vor fi transferate din subordinea Guvernului către autorităţile locale.

Este clar acum că pentru cei doi edili va exista prilejul unor inginerii financiare de invidiat. Energia termică creează datorii dar şi venituri substanţiale, iar cei doi primari vor controla perfect toată activitatea financiară legată de CET-urile din aceste două oraşe importante ale ţării. Nu contează dacă bucureştenii sau constănţenii vor avea sau nu apă caldă şi căldură la iarnă. Important e că de problemă se vor ocupa Oprescu şi Mazăre. Care probabil că se vor întrece în tot felul de promisiuni adresate oamenilor din Capitală şi din Constanţa în ceea ce priveşte furnizarea agentului termic. 

Acum, în apropierea alegerilor prezidenţiale, Radu Mazăre şi Sorin Oprescu, sprijiniţi evident de celebrul premier Victor Viorel Ponta, şi-au mai trecut în cont o inginerie pe care numai ei puteau să o facă. Dar ce ne mai miră? Trăim în România şi, ca să plagiem şi noi pe cineva, asta ne mănâncă tot timpul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*