Ultimele Știri

Încă o dezamăgire: Iohannis l-a numit director la SIE pe MRU

Președintele Klaus Iohannis l-a numit director al SIE pe Mihai-Răzvan Ungureanu, informează Administrația Prezidențială.

Conform prevederilor constituţionale, Klaus Iohannis „i-a înştiinţat, printr-o scrisoare oficială, pe preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre în acest sens”, precizează sursa citată.

Astăzi avem parte de încă o dezamăgire din partea președintelui Klaus Iohannis. Numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu ne dă de înțeles că nu ne-am luat țara înapoi, ci și-au luat-o ei, securiștii. MRU este fos șef al Uniunii Tineretului Comunist din Iași și cunoscut fan al Anei Pauker. Portretul liderei Partidului Comunist Român a tronat în biroul lui Mihai Răzvan Ungureanu în perioada când acesta a ocupat funcția de director al SIE.

Mihai Răzvan Ungureanu este un personaj dubios care a avut legături cu proiectul de la Roșia Montană și licențele Chevron pentru exploatarea gazelor de șist în România.

Fostul premier PDL și mai nou viitor director al SIE, Mihai Rãzvan Ungureanu,  este omul care acuza în stânga și în dreapta cetățenii care se împotriveau exploatării gazelor de șist.

GOLD “Cine se împotrivește exploatării gazelor de sist face, voit sau nevoit, jocul Federației Ruse”, afirma Ungureanu.

”Roșia Montană este o prioritate, înseamnă locuri de muncă. Nu sunt ecologistul de vârstă nouă, care brusc și-a reinventat identitatea politică. Mă interesează locurile de muncă, investițiile străine.”– declarație a dlui Mihai Răzvan Ungureanu, apr. 2012.

Ce îi transmiteau românii din Diaspora lui Klaus Iohannis despre numirea lui MRU în fucția de consilier personal:

”Vă reamintim că dl Mihai Răzvan Ungureanu este cel care a fost nevoit să părăsească funcția de Prim-Ministru după numai 78 de zile, în urma unei moțiuni de cenzură fără drept de apel și după ce acumulase un uriaș capital de antipatie din partea populației.

Tot el este cel care a renunțat la moștenirea Fundației Gojdu, în valoare de circa un miliard de dolari,  pe care a cedat-o, în mod inexplicabil, Ungariei, în timpul mandatului său de Prim- Ministru.

Numirea dlui Mihai Răzvan Ungureanu în funcția de consilier personal este o sfidare la adresa celor care au stat ore în șir la coadă pentru a va vota, mare parte din cei care au stat la cozile imense fiind implicați activ în campaniile de salvare a Roșiei Montane și Certejului, cât și în campaniile de informare/ conștientizare a impactului distructiv și ireversibil al explorării/ exploatării gazelor de șist prin metoda fracturării hidraulice, pe teritoriul țării noastre.

Noi, românii din Diaspora, am votat cu speranța de a avea într-adevăr o Românie nouă, cu politicieni noi și onești  și am fost surprinși să  vedem din nou, numiți  în funcții  cheie în cadrul aparatului de stat, personaje pe care ni le doream ajunse definitiv la groapa de gunoi a istoriei. Nu putem accepta ca promisiunile dvs din campanie să fie deja încălcate, prin numirea într-o funcție atât de importantă, fie ea și onorifică, a unui  personaj cu un astfel de trecut.”

basescu-mru

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Încă o dezamăgire: Iohannis l-a numit director la SIE pe MRU

  1. lalendeanu iilie // 24 iunie 2015 at 15:37 // Răspunde

    homosexual, gunoi si sageata – era potrivit la SIE in Romania…

  2. pai dupa nominalizarea lui vita kobe gold corporation gaze de sist copilul de tita al mafiei corporatiste eu zic ca ar fi excelent sa declanseze anticipatele

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*