Ultimele Știri

Încă o amânare în dosarul de corupţie al liderului PSD, Marian Oprişan

Marian Oprişan este judecat pentru fapte de corupţie. Acesta este preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea dar dosarul său a fost trimis la Judecătoria Cluj. Magistraţii clujeni au dispus o altă amânare a procesului deschis în 2006. 

Motivul amânării este lipsa unei expertize contabile, cerută de instanță încă din luna iulie, care nici acum nu este finalizată, așa că judecătorul a dispus ca documentul să fie pus la dosar cel mai târziu în 28 noiembrie. Dacă nu se va respecta acest termen, expertul contabil va fi sancţionat cu o amendă judiciară.

Prezent la proces, inculpatul, Marian Oprişan nu a dorit să comenteze hotărârea judecătorilor.

“Nu comentez eu în nici un fel ce face instanța. Aici e vorba de termene de proceduri, pe care eu nu am dreptul să mă pronunț. Înscrisurile refuzate erau foarte importante.”, a spus Marian Oprișan

Acesta a încercat să aducă mai multe probe, pentru a putea servi ca dovezi, însă acestea nu au fost acceptate de magistraţi.

Potrivit unui comunicat al DNA din 2006, în acelaşi dosar s-a mai dispus trimiterea în judecată a vicepreşedinte al CJ Vrancea, Mircea Diaconu, a Valeriei Teodorescu director Direcţia Economică din cadrul CJ Vrancea, a lui Ion Costeanu director Direcţia Tehnică CJ Vrancea, a lui Liviu Rusu şef Serviciu Drumuri şi Poduri din Direcţia Tehnică din cadrul CJ Vrancea, precum şi a lui Valeriu Iacob diriginte de şantier.

Aceştia sunt judecaţi pentru abuz în serviciu, folosirea creditelor în alte scopuri decât au fost acordate şi pentru fals intelectual.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*