Ultimele Știri

În Covasna, se fură ca-n codru

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna au identificat mai multe persoane care tăiau sau transportau lemn, fără a deţine o autorizaţie sau acte de provenienţă.

Ieri, un bărbat de 37 de ani din localitatea Întorsura Buzăului ce transporta cu o autoutilitară 11,43 mc de lemn de esenţă răşinoase, a fost oprit în trafic de către poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţia Rurală Întorsura Buzăului. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu avea acte de provenienă sau de însoţire a lemnului transportat. Materialul lemnos a fost ridicat şi lăsat în custodia unui lucrător silvic, urmând să se stabilească provenienţa acesteia şi prejudiciul creat.

Tot ieri, în jurul orei 21:30, poliţiştii din cadrul poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vâlcele au identificat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 41 de ani, în timp ce tăiau arbori din pădurea situată între localităţile Araci şi Ariuş.  Potrivit comunicatului remis, „poliţiştii au ridicat în vederea confiscării trei mst de material lemnos, prejudiciul urmând să fie stabilit ulterior. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.”

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*