Ultimele Știri

În Bucureşti, de patru zile apa caldă este rece. Cum i-a minţit Firea pe bucureşteni

Deși în urmă cu doar două zile, Primarul Gabriela Firea se bătea cu pumii în piept dând asigurări că sub nici o formă bucureștenii nu vor rămâne fără apă caldă, iată că inevitabilul s-a produs. Mai bine zis, era produs deja cu o zi înainte ca Firea să facă promisiuni deșarte.

„Îi asigur pe bucureşteni că nu se pune problema opririi apei calde. Ar fi o faptă penală. Având în vedere că Romgaz este în proprietatea statului în procent de 70%, iar ELCEN este în proprietatea statului în procent de 90%, statul român taie gazul statului român, pedepsindu-i pe români”, preciza, marți, primarul după ce Romgaz anunţase luni seara că începând de a doua zi va întrerupe livrările de gaze naturale către Elcen.

În mai multe zone ale Capitalei, de mai bine de patru zile apa caldă este… rece. Chiar un pic mai rece decât cea care curge pe coloana de apă rece. Dacă în prima zi părea o avarie, în a doua bucureștenii au zis, îngăduitori, că se mai întâmplă. În a treia zi deja au început să curgă întrebările către adminitratorii asociațiilor de proprietari, care însă au ridicat neștiutori din umeri, iar în a patra zi nervii locatarilor s-au cam întins la maximum.

”Au găsit perioada ”ideală” pentru oprirea apei calde! Copiii se duc la școală sau la grădiniță, unde transpiră, se murdăresc, iar seara au nevoie de un duș cald… Nu? Și nu numai ei au nevoie, ci și noi, adulții. Am încălzit apă pe aragaz o zi, două, trei, dar cât o să mai procedăm așa? Mâine, poimâine nu o să mai avem nici gaze și să vedem atunci cam ce o să se întâmple”, a declarat, nemulțumit de această situație, un bucureștean care locuiește pe Șoseaua Ștefan cel Mare. În aceeași situație sunt și locuitorii din cartierul Aviației, Obor sau Titulescu. Și lista poate continua.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on În Bucureşti, de patru zile apa caldă este rece. Cum i-a minţit Firea pe bucureşteni

  1. Vin seara târziu de la servici,vreau sa ma spăl.Nu am cum întrucât apa calda, doar in visele doamnei Firea. Soția mea zice ca pe timp de zi mai este apa calda,dar seara pe robinetul de apa calda curge rece.Ar trebui sa chiulesc de la servici ca sa fac măcar un dus?

  2. Doamna Primar general sa-si asume si diminuarea facturilor la apa caldă începând cu 26 septembrie 2016!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*