Ultimele Știri

Imigranţi la graniţa României cu Serbia. 29 de persoane din Siria, printre care 17 copii au fost opriţi în timp ce încercau să intre în ţară

imigranti

29 de imigranţi din Siria, printre care 17 copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 17 ani, care au încercat să intre ilegal din Serbia în România, miercuri dimineaţa, au fost opriţi de poliţiştii de frontieră de la Cruceni

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia de Frontieră Timişoara, migranţii au fost identificaţi în jurul orei 07.30, în apropierea frontierei româno-sârbe, în zona localităţii Pustiniş, judeţul Timiş.

Grupul de migranţi a fost depistat la marginea localităţii de către poliţiştii de frontieră de la Cruceni, împreună cu jandarmiI din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Timiş.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Cruceni, unde s-a stabilit că grupul era format din cinci femei şi şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, însoţiţi de 17 minori, cu vârste cuprinse între 2 şi 17 ani.

Aceştia nu aveau documente de identitate asupra lor şi au declarat că sunt cetăţeni sirieni şi că au trecut frontiera din Serbia în România, pe jos, cu scopul de a ajunge într-o ţară din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au anunţat autorităţile sârbe în vederea punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*