Ultimele Știri

‘Îmi învăț fiul cum să trateze femeile cu respect’. Postarea unei mame care a strâns peste 2 mil. de aprecieri pe Facebook

gentleman copii
O postare emoționantă de pe Facebook, în care o mamă explică felul în care își educă băiatul de 6 ani, pe care îl încurajează să trateze cu respect femeile, a devenit virală într-o singură zi.
 Postarea a fost scrisă de Nikkole Paulun, o tânără de 22 de ani care a apărut într-un show popular al MTV denumit „16 și însărcinată”. Tânăra a căpătat numeroși fani de-a lungul timpului, cărora le-a povestit cum o dată pe lună fiul ei Lyle, în vârstă de 6 ani, o scoate la cină, relateaza The Mirror.
„O dată pe lună fiul meu de 6 ani mă scoate la o întâlnire la cină. Îmi deschide ușa, îmi trage scaunul, îmi vorbește despre cum a fost ziua lui și mă întreabă despre cum a fost a mea, plătește nota cu banii pe care îi câștigă făcând treburi pe acasă și chiar lasă bacșiș ospătarului”, a povestit tânăra mămică.
„Astfel îl învăț cum să se comporte cu o domnișoară și cum să o scoată la o întâlnire, cum să arate că o respectă pe femeia pe care o iubește. Îl învăț manierele la masă și că este nepoliticos să folosești telefonul la o întâlnire cu mama sau oricine altcineva”, a continuat Nikkole.
Postarea ei a primit peste 2,3 milioane de likeuri, 143.000 de comentarii și a fost distribuită de peste 410.000 de ori.

Once a month my 6 year old son takes me out on a dinner date. He opens doors for me, pulls out my chair, talks about his…

Posted by Nikkole Paulun on 1 Ianuarie 2016

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*