Imagini incredibile surprinse în traficul din Timișoara! După o urmărire ca-n filme, un șofer a fost pus la pământ de polițiști

  • Adelina Mitrache
  • 11 aprilie 2016
  • Social

Imagini incredibile surprinse în traficul din Timișoara.Un tânăr de 21 de ani a fost la pământ și încătușat de către polițiști, în plină stradă, după ce a încercat să îi păcălească.

Tânărul conducea pe strada Ripensia, iar la intersecția cu Aleea Studenților acesta nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni. Ghinion însă, o mașină de poliție se afla chiar lângă el.

Cei doi agenți, văzând că tânărul trece nestingherit, au pornit în urmărirea lui. L-au avertizat prin semnale acustice să tragă pe dreapta, au folosit chiar și megafonul, însă tânărul și-a continuat fuga.

După aproximativ 500 de metri de urmărire, după podul Michelangelo, şoferul a fost nevoit să oprească la culoarea roşie a unui semafor. În acel moment, poliţiştii au deschis portiera, l-au imobilizat, l-au pus la pământ şi l-au încătuşat.

Oamenii legii i-au verificat şi automobilul, şi pentru că nu au observat nimic suspect, i-au scos cătuşele şi l-au pedepsit conform normelor rutiere în vigoare.

El a fost amendat cu suma de 1.050 de lei pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni şi pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor. În plus, i-a fost suspendat permisul pentru 60 de zile.

foto 1

foto 2

foto 3

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *